Taxatierapport Taxatie Centrum

Bij Taxatie-Centrum bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie in Voorne Putten en groot Rotterdam. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden gemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Voorne Putten en Groot Rotterdam

Een taxatie is van belang wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Hypotheekverstrekkers zullen vragen naar een gevalideerd taxatierapport. Wij zullen het rapport opsturen naar het NWWI, zodat zij het rapport kunnen valideren. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt eveneens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Bij Taxatie Centrum heeft u al een gevalideerd taxatierapport vanaf € 544,44 incl. btw.

Let op: In veel gevallen is een taxatierapport zes maanden oud, maar er zijn ook hypotheekverstrekkers die een maximale geldigheid van drie maanden hanteren. Houd hier dus rekening mee.

Een taxatie nodig? Wij regelen dit binnen enkele dagen!

Wij zijn lid van de VBO, NRVT en het NWWI.